Coaching

Wij bieden individuele en groepscoaching.

Coaching BIJ IMPROVEMENT PROFS

Omdat we van duidelijkheid houden

Met een team van ervaren coaches, helpen wij jou en jouw medewerkers om tot nog beter resultaten te komen. Dit kan zowel in 1 op 1 sessies als in groepsverband (intervisie).

Allereerst wordt de coachvraag vastgesteld, waarna samen met de coachee een actieplan wordt opgesteld. In een aantal gerichte sessies wordt vervolgens gewerkt naar het geformuleerde doel.

Coaching-on-the-job is een krachtig instrument om medewerkers direct, in hun eigen realiteit van alledag, te voorzien van waardevolle feedback en inzichten.

Als de vaardigheden er wel zijn

In sommige gevallen is sprake van een medewerker die wel beschikt over de noodzakelijke kennis en vaardigheden, echter waarbij deze worden geblokkeerd door belemmerende gedachtepatronen.

Denk bijvoorbeeld aan de verkoper die wel beschikt over de vaardigheden voor telefonische acquisitie, echter gelooft dat: “prospects daar niet op zitten te wachten” of dat “telefonische acquisitie niet werkt, omdat prospects al zo vaak worden gebeld.” Nog meer kennis toevoegen is dan niet de oplossing, immers de blokkade ligt niet op vaardigheidsniveau, maar op het niveau van overtuigingen.

In die situaties werken wij samen met de professionals van Smart Difference (https://www.smartdifference.nl).
Zij beschikken over de deskundigheid en jarenlange ervaring om in een beperkt aantal sessies, de coachee te helpen de blokkades op te ruimen.

Ook voor coaching op bijvoorbeeld “peak performance” ben je bij Smart Difference aan het juiste adres.

Translate »