training & coaching

Verbeter je performance

MINDSET

De meeste trainingen besteden uitsluitend aandacht aan Vaardigheden en Gedrag. Improvement Profs is ervan overtuigd dat er een derde aspect is dat zorgt voor duurzaam succes: onze Mindset.

Klik op onderstaande button om meer te lezen over onze aanpak.

TRAJECTEN

Wie 1 keer naar de sportschool gaat, kan niet verwachten een marathon te kunnen lopen. De kracht zit in de herhaling.

Klik op onderstaande button om meer te lezen over onze aanpak.

Sales: een vaardigheid, geen talent

Sales is een vaardigheid, die net zoals andere vaardigheden te leren is door iedereen met voldoende interesse, intelligentie en inzet.

Wij nemen dan ook nadrukkelijk afstand van de mythe, dat sales een aangeboren talent is, dat men ofwel heeft, ofwel niet heeft. Onze jarenlange ervaring in verkoop en het trainen van verkopers, heeft duidelijk getoond dat verkoopvaardigheden te ontwikkelen zijn. 

Natuurlijk zijn er betere en minder goede verkopers, echter iedereen kan zich bekwamen. Het is daarvoor dat onze programma’s zijn ontworpen.

Oog voor eigen invloed,
het individu en het team als geheel

Medewerkers zijn de belangrijkste bron van een organisatie en het managen van medewerkers is een vak.

Wij zijn ervan overtuigd dat elke medewerker het recht heeft het beste uit zichzelf te halen. Echter dat gaat niet altijd vanzelf. In een aantal gevallen heeft de medewerker daarbij de hulp nodig van de manager.

Onze managementprogramma’s zijn ontworpen om je hiervoor noodzakelijke handvatten en gesprekstechnieken te verschaffen.

Voor alle trainingen en workshops geldt dat geen sprake is van extra studiebelasting. Wel wordt geadviseerd het geleerde in de praktijk te gaan oefenen omwille van de integratie van het geleerde. Bij de trainingen en workshops ontvang je als deelnemer een praktische hand-out en tools.

Voor geen van de trainingen die wij verzorgen, worden eisen met betrekking tot vooropleiding gesteld. Een uitzondering is de internationaal gecertificeerde NLP-master. Daarvoor is een erkende en gecertificeerde vooropleiding tot NLP-practitioner vereist.

Tenzij expliciet vermeld, is geen sprake van extra studiebelasting en/of kosten voor studie materialen. Een dagdeel bedraagt vier uur en een gehele trainingsdag bedraagt acht uur.

Vrijstelling van BTW
In een aantal gevallen (zorg, onderwijs, semi-overheid, overheid), kunnen onze trainingen vrijgesteld van BTW worden verzorgd. In dat geval vindt uitvoering en facturatie plaats door ons zusterbedrijf Vortex coaching & ontwikkeling, dat CRKBO is geregistreerd en ingeschreven onder KvK-nummer 74751328

Vortex opereert als zelfstandige entiteit en voert veelal programma's uit van
Improvement Profs en Smart Difference. Klik hier voor de algemene voorwaarden en privacybeleid van Vortex.

Translate »