Wie zijn Wij

Improvement Profs is een netwerk van ervaren en gedreven trainers en coaches, opgericht in juni 2011 door Wim Vrolijk.

Stuk voor stuk hebben de trainers en coaches hun sporen verdiend in sales en/of (sales-) management in uiteenlopende branches.

Dankzij de meertalige achtergrond van een aantal van de trainers, kun je ons inzetten voor opdrachten in binnen- en buitenland.

Hoewel de achtergronden van de trainers en coaches verschillen, hebben wij één ding gemeen: de ambitie om mensen te helpen hun resultaten te verbeteren, elke dag opnieuw.

Hoe we dat doen? Via impactvolle trainingen en coaching, confronterend wanneer dat noodzakelijk is en altijd met respect voor de mens.

Visie & Missie

Waarom?
Improvement Profs is ervan overtuigd dat medewerkers het verdienen om het beste uit zichzelf te halen.
Medewerkers ervaren meer plezier en erkenning, als zij daartoe in de gelegenheid worden gesteld. Alleen dan wordt duurzaam succes bereikt. Dit is goed voor henzelf, uw organisatie en uw klanten. Het is onze ambitie om de wereld van organisaties, klanten en medewerkers een betere te maken.


Hoe ?
Improvement Profs schenkt evenredige aandacht aan drie fundamenten voor succes op korte en lange termijn:

  • kennis en vaardigheden: zorgen ervoor dat uw medewerker zijn of haar werkzaamheden excellent kan uitvoeren;
  • (zelf) vertrouwen: zorgt ervoor dat uw medewerker ook onder druk, zijn of haar kennis en vaardigheden optimaal kan inzetten;
  • enthousiasme: zorgt ervoor dat uw medewerker zowel op de korte als op de lange termijn beschikt over doorzettingsvermogen, daadkracht en motivatie.

Wat?
Improvement Profs heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van uiterst krachtige management- en sales trainingen. Trainingen waarmee je daadwerkelijk het verschil maakt en die alle zijn opgebouwd rondom de vraag hoe mensen tot een beslissing komen. Of het nu gaat om een koopbesluit of om een besluit tot gedragsverandering, het is de ander die de beslissing neemt, of niet. Onze trainingen leren je hoe je op dat beslisproces op een respectvolle en geaccepteerde wijze invloed kunt uitoefenen.


Translate »